Τα Νέα Μας

Panhellenic Dance open 2 Απριλίου 2022

Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να απολαύσετε τα παιδιά μας να διαγωνίζονται σε ομαδικούς χορούς και σε ζευγάρια χορογραφημένα από τις δασκάλες μας Έλενα Καλλίλα και Μαλένα Σέρβου! Συγχαρητήρια σε όλους! Ήσασταν καταπληκτικοί! https://www.facebook.com/100063744090298/videos/510924184032079

Πανελλήνιο προταθλημα ποδηλασίας δρόμου και ευρωπαϊκου κύπελλο FESTOS 2022.

Τέσσερα χρυσά μετάλλια είναι ο απολογισμός της αθλήτριας μας Μαρίας Σταματογιαννοπούλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου και ευρωπαϊκου κύπελλο FESTOS 2022.Συγχαρητήρια Μαρία!!!

Παγκόσμιοι αγώνες χορού Αύγουστος 2021

Ένα όμορφο ταξίδι τελειώνει με τους Παγκόσμιους αγώνες χορού Special Olympics στο Γκρατς. Οι αθλητές μας έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις και διακρίθηκαν με 4 χάλκινα και 2 τέταρτες θέσεις. Οι κριτές και το κοινό μίλαγαν για… Read more »

Το ταξίδι μας με τη Φαίδρα

Tο 2013 ιδρύθηκε ο Όμιλος «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΑμεΑ». Παίρνει επίσημη αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και είναι μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ).Έως και σήμερα, το δυναμικό της ομάδας του ομίλου μας, έχει φτάσει… Read more »

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης VIRTUS 2021 στο Mondlucon της Γαλλίας

Δύο αθλητές και μία αθλήτρια εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης VIRTUS, το οποίο φιλοξενήθηκε στο Μονλισόν της Γαλλίας από  13 Δεκεμβρίου έως και 17 Δεκεμβρίου 2021. Τα ελληνικά χρώματα εκπροσώπησαν  οι αθλητές Δημήτρης… Read more »

Θεατρική παράσταση “Ο Μάγος του Οζ”

Στις 4 Δεκεμβρίου 2021, η θεατρική ομάδα του Ομίλου “Ιππόκαμπος ΑμεΑ”, στο πολιτιστικό και συνεδριακό κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, ανέβασε την θεατρική παράσταση “Ο Μάγος του Οζ”, σε σκηνοθεσία της Στέλλας Κωνσταντάτου…. Read more »

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας με αμαξίδιο Δεκέμβριος 2021 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Ο Αθλητής μας Αντώνης Βούλγαρης στο Ξίφος ασκήσεως ανδρών πήρε χρυσό μετάλλιο και στο Ξίφος μονομαχίας ανδρών Β/C χάλκινο μετάλλιο. Συγχαρητήρια!!!

Acropolis Open ΕΧΟΕ, Δεκέμβριος 2021

Μια πετυχημένη παρουσία με εντυπωσιακές χορογραφίες και με πολλά μετάλλια, αθλήτριες και αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!!! Συγχαρητήρια σε όλους σας. Ευχαριστούμε όλες τις εθελόντριες και ντάμες.Συγχαρητήρια στις δασκάλες μας Έλενα Καλλίλα και… Read more »